Η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου «λύγισε» στη μάχη με τον καρκίνο

435

«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου σε πολύ νεαρή ηλικία, σκορπίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και το κοινό.
Έδωσε μάχη με τον καρκίνο προτού νικηθεί, όπως ενημέρωσε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς μέσω του προφίλ του στο Facebook.
«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα. Καλή αντάμωση κορίτσι μου γλυκό. Τόσο νέα. Χτες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Δήμητρα Αγγελοπούλου».
Αυτό ήταν το μήνυμα που συνόδευσε την ανάρτηση με τη φωτογραφία της ηθοποιού, η οποία είχε ποζάρει χαμογελαστή και γεμάτη θετική αύρα.
Μόλις στα 45 της χρόνια κόπηκε το νήμα της ζωής. Κάθε φορά το ίδιο συναίσθημα, όταν ακούει και διαβάζει κανείς για τέτοιες ηλικίες.
Κατά κύριο λόγο, η ηθοποιός Δήμητρα Aγγελοπούλου υπηρέτησε το θέατρο («Εκκλησιάζουσες», «Μήδεια», «Νεφέλες», «Οθέλλος» κ.τ.λ.), ενώ είχε αρκετές παρουσίες και στην τηλεόραση.
Πήρε μέρος στις τηλεοπτικές σειρές: «Σε Είδα», «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Άνω Κάτω Τέλεια», «Φιλί Ζωής», «Βοήθεια γειτόνοι», «Για μια θέση στον Ήλιο».
Επίσης στην τηλεοπτική εκπομπή «Ο δρόμος έχει την δική του ιστορία» ήταν βοηθός του σκηνοθέτη Αντώνη Τέμπου.
Την πενταετία 2003-2008 ήταν υπεύθυνη θεατρικής ομάδας στον Δήμο Νέου Ψυχικού, ενώ τα τελευταία χρόνια έδινε με γενναιότητα τη μάχη που δυστυχώς έχασε.