Δείτε το πρώτο επίσημο teaser της ταινίας “The Greek Job” με τον Άνθιμο Ανανιάδη

Μετά τη φονική επίθεση της αστυνομίας στο αρχηγείο της επαναστατικής οργάνωσης «Φοίνικας» το 2010, ο φυγάς Γιάννης Γρηγοριάδης ή αλλιώς Johnny Grik βρίσκει καταφύγιο για τα επόμενα 10 χρόνια στα βουνά του Αγίου Όρους.
Μια επίσκεψη του Πρωθυπουργού (Μιχάλη Μαρκάτη) στο Άγιον Όρος το 2020 μεταφέρει τον Γιάννη ανάμεσα σε δύο κόσμους. Την πολιτική και γκανγκστερική σύγχρονη
ελληνική πραγματικότητα.
Μαζί με την αριστουργηματική μουσική επένδυση από τον σπουδαίο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, οι συντελεστές συνθέτουν μια μοναδική ταινία δράσης διεθνούς κύρους που φιλοδοξεί να ταξιδέψει τη χώρα μας στο εξωτερικό.
Με την επιστροφή του από το Λος Άντζελες, ο Άνθιμος Ανανιάδης και η A.A. Productions επενδύουν κινηματογραφικά, εμπνευσμένοι από την ιστορία της ελληνικής οικονομικής κρίσης με ένα δυνατό cast ηθοποιών μεταξύ αυτών οι Κώστας Βουτσάς, Rico Simonini, Eric Roberts, Μαρία Κορινθίου, Μιχάλης Μαρκάτης, Ιφιγένεια Μακρή και πολλοί άλλοι νέοι ηθοποιοί.
Τη σκηνοθεσία και διεύθυνση φωτογραφίας της ταινίας “The Greek Job” υπογράφει ο Dragan Nikolic, ενώ την οργάνωση παραγωγής ο Τάκης Δημόπουλος, stunt and action coordinator Babis Hawk, Art director Δημήτρης Κατσίκης, κοστούμια Δέσποινα Χειμώνα, visual effects Αδερφοί Αλαχούζοι, associate producer Ανδρέας Κοντογούρης και George Zakk με την Olive Brunch Media.
Η φιλόδοξη παραγωγή επενδύει σε ένα φιλμ νέο νουάρ δράσης πάνω στη σύγχρονη Ελλάδα. Το πρώτο επίσημο teaser κυκλοφόρησε ενώ η ταινία “The Greek Job” αναμένεται να βγει μέσα στο 2020: