Χρήστος Χωμενίδης. Λογοτεχνικό ταξίδι με τον βασιλιά του

Συνεχίζονται τα λογοτεχνικά ταξίδια με Έλληνες συγγραφείς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4».
Αυτή τη φορά ο Χρήστος Χωμενίδης διαβάζει ένα απόσπασμα από το βιβλίο του «Ο βασιλιάς της» [ως podcast] μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr και παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από το Kανάλι 1 – Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά στους 90.4.
Το βιβλίο «Ο βασιλιάς της» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη.
Στόχος του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά είναι ένα ταξίδι με λέξεις και αισθήματα. Οι συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν θετικά σε αυτή την πρωτοβουλία διαβάζουν οι ίδιοι τα κείμενα τους και επιλέγουν τις μουσικές που τα συνοδεύουν.
Κάθε μια από τις κυριακάτικες ραδιοφωνικές συναντήσεις – αφηγήσεις, έχει διάρκεια περίπου 30 λεπτά και αποτελεί μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε συγγραφέα.
Οι λογοτεχνικές αφηγήσεις θα ολοκληρωθούν με τον Πειραιώτη δημοσιογράφο Νότη Ανανιάδη ο οποίος θα διαβάσει ένα απόσπασμα από ανέκδοτο μυθιστόρημά του στις 30 Μαΐου 2021.
Η διαδικτυακή και νέα ραδιοφωνική και δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις» πραγματοποιείται σε συνεργασία με του εκδοτικούς οίκους και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4 κάθε Κυριακή έως 30 Μαΐου στις 18.00.
***
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χρήστος Χωμενίδης
«Ο βασιλιάς της»
Κυριακή 23 Μαΐου στις 6.00
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ
https://kanaliena.gr/akoyste-live-k1/
ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ»
https://www.dithepi.gr/el/events/4669/