Μετά τις δύο πρώτες δολοφονίες της προηγούμενης χρονιάς, η φημολογία για την ύπαρξη ενός αδίστακτου δολοφόνου που κυκλοφορεί στην πόλη είναι πια μια πραγματικότητα.
Στην προσπάθειά της να διαλευκάνει το μυστήριο, η Αστυνομία βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Τύπο και τους ψυχρούς μηχανισμούς του που σκοπό έχουν να τροφοδοτήσουν κι άλλο τη συνέχιση της ιστορίας.
Πέρα από αυτό όμως, το Κακό κυκλοφορεί στην πόλη και σε αυτό το δεύτερο επεισόδιο (ξανα)κάνει την εμφάνισή του έχοντας πίσω του πρόσωπα που ξετυλίγουν τη ζοφερή ιστορία – η οποία σιγά σιγά αποκαλύπτει στους θεατές ένα σενάριο μοντέρνου τρόμου.
* Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ομάδα Νοσταλγία δημιουργεί μια θεατρική σειρά τεσσάρων επεισοδίων. Με έμπνευση τη δράση ενός από τους μεγαλύτερους δολοφόνους στην ιστορία της ανθρωπότητας, του Τζακ Αντεροβγάλτη, παρουσιάζει μια ιστορία μυθοπλασίας, εν μέρει βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Η αστυνομική ιστορία ξετυλίγεται σε 4 σπονδυλωτά επεισόδια γεμάτα σασπένς, που «φλερτάρουν» με το ύφος αστυνομικών τηλεοπτικών σειρών και την ατμόσφαιρα κινηματογραφικών ταινιών μυστηρίου.
Το δεύτερο, πολυαναμενόμενο επεισόδιο «Στα ίχνη του Μονόκερω» έρχεται να καθηλώσει νέους θεατές και τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς.
Ο Αντεροβγάλτης επιστρέφει και δημιουργεί νέα ερωτηματικά: Ποια είναι τα κίνητρα μιας κακής πράξης; Μπορούμε να ξεφύγουμε από το παρελθόν μας; Ποιος έχει την ευθύνη να «καθαρίσει» για όλους; Πόσα ξέρουν οι δημοσιογράφοι; Τι ρόλο παίζει ο ηθικός και ο ανήθικος;
Όταν τα γεγονότα συμβαίνουν στο σκοτάδι, όλοι είναι ύποπτοι. Και το σίγουρο είναι ότι αυτά τα Χριστούγεννα κάποιος (ή κάποιοι) θα την πληρώσουν.
* Το έργο ολοκληρώνεται σε 4 επεισόδια, ωστόσο οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μεμονωμένα επεισόδια καθώς θα υπάρχει σύντομη περίληψη των προηγούμενων επεισοδίων σε κάθε παράσταση.
Χρήσιμα στοιχεία
Rabbithole, Γερμανικού 20, Μεταξουργείο
Διάρκεια παράστασης: 80’
Είσοδος: 15 ευρώ / 10 ευρώ (φοιτητικό) / 8 ευρώ (ανέργων – ατέλειες)
Tα εισιτήρια των τριών επεισοδίων: 35 ευρώ (στο ταμείο του θεάτρου)
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2105249903, ώρες κρατήσεων: 10.00 – 14.00
* Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών λόγω σκηνών βίας.
Ταυτότητα παράστασης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ/ΣΥΓΓΡΑΦΗ: Γιώργος Σϊμωνας
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ/ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Τώνια Ράλλη
ΜΟΥΣΙΚΗ: Στάθης Νταφαλιάς
ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ/ΜΑΚΙΓΙΑΖ/ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Αλέξανδρος Λόγγος
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/ΑΦΙΣΑ: Μαρία Τούλτσα
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιώργος Κορδέλλας, Γιώργος Σίμωνας
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Τώνια Ράλλη, Δημήτρης Τσάλτας, Αλέξανδρος Λόγγος, Σοκόλ Καλιτσάνι
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ: Δημήτρης Τσάλτας
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΑΤΡΟΥ: Ιουλία Κουκουζέλη
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: Νατάσα Στεφανάτου
ΤΑΞΙΘΕΣΙΑ/ ΤΑΜΕΙΟ: Γκέλυ Γκότση
ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Νικόλας Πιπέρας, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Μαρθίλια Σβάρνα, Νέβενα Ρόσουλιας, Μιχάλης Φραγκιαδάκης, Μιχάλης Παναγόπουλος, Σταύρος Ράγιας, Λήδα Τουλουμάκου, Ελιάν Ρουμιέ, Μαριάννα Λάζαρη, Νατάσα Στεφανάτου, Αχιλλέας Βατρικάς, Γιάννης Γιαραμαζίδης, Ηλίας Μενάγιερ, Κωνσταντίνος Λιναρδάκης
* Περισσότερες πληροφορίες:
http://anterovgaltis.com/
https://www.facebook.com/anterovgaltisseries/?fref=ts
http://rabbitholespace.blogspot.gr/
http://nostalghia-theatre.blogspot.gr/
* ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3ο: Αυτός που μπορεί (είναι ο επιθεωρητής) | 29 Μαρτίου – 9 Απριλίου 2017
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4ο: Το μομέντουμ | 17 – 28 Μαΐου 2017



