11.4 C
Athens
Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Ο Άγγελος Βουτσέλης «έφυγε» στα 88 αφού υπηρέτησε με πάθος την αθλητική δημοσιογραφία

Σε ηλικία 88 ετών, άφησε την τελευταία πνοή του το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου 2023 ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουτσέλης που ήταν γεννημένος το 1935.

Εργάστηκε από το 1962 στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Μεσημβρινή» και «Σημερινά». Επίσης στην εφημερίδα «Τα Νέα» και στο ένθετό της «ΟΜΑΔΑ». Από το 1972 στην ΕΡΤ όπου διετέλεσε αρχισυντάκτης στο 5ο πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ. Ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

Είχε γράψει μαζί με τον αείμνηστο Θεόδωρο Σγουρδαίο ένα βιβλίο αθλητικού περιεχομένου: «Ο Ολυμπιακός του Μπούκοβι» καθώς και ένα βιβλίο ιστορικού περιεχομένου για την ιδιαίτερη πατρίδα του: «Ο Κατσαντώνης του Ελληνισμού και τα ξεχασμένα Άγραφα».

Ο Άγγελος Βουτσέλης ήταν ένας ευγενής και σεμνός συνάδελφος με καλλιέργεια πνεύματος και επαγγελματική ευσυνειδησία.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου [ΠΣΑΤ], στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του για τον θάνατό του τονίζει μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Αποχαιρετούμε με θλίψη τον δημοσιογράφο και μέλος του Συνδέσμου μας, Άγγελο Βουτσέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Ο Άγγελος ήταν απόφοιτος της Παντείου και εργάστηκε σε πολλά Μέσα επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.
Υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση την αθλητική δημοσιογραφία. Ήταν εργατικός και έχαιρε εκτίμησης και σεβασμού από όλους.
Ο συνάδελφός μας αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Σπυριδούλα, τον γιο τους Λάμπρο και τα εγγόνια τους Φιλήμονα – Άγγελο και Άρτεμη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο αποχαιρετισμός του Άγγελου Βουτσέλη θα γίνει την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 το μεσημέρι στις 3 από το Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου [Φιλαδελφείας 396, Αχαρνές 13671 Τηλέφωνο: 2102313205].

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -