Cat Is Art

Aegialis Hotel & Spa: Ανοίγει και πάλι για να υποδεχτεί τους φίλους και επισκέπτες της Αμοργού

Αποστολή σε φίλο Εκτύπωση

Του Παναγιώτη Μήλα

Δεν είναι εύκολο όταν, λόγω ειδικών συνθηκών, αναγκάζεσαι να τηρήσεις ως «κόρην οφθαλμού» κανόνες που σου επιβάλλουν προκειμένου να λειτουργήσει η – όποια – επιχείρησή σου.
Ειδικά μέτρα για καθαριότητα στους χώρους, ειδικά μέτρα για τη συμβίωση των πελατών – επισκεπτών. Ειδικά μέτρα και στην κουζίνα, και στους χώρους εστίασης αλλά και στην επιλογή του μενού. Αυστηρά μέτρα στους χώρους αναψυχής: πισίνες, μπαρ κ.λπ.

Όλα αυτά δηλαδή που λόγω covid-19 θα πρέπει να ισχύσουν από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 σε όλα τα ελληνικά ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας.
Και μόνον η απαραίτητη πιστή τήρηση μιας σειράς μέτρων προστασίας των επισκεπτών ασφαλώς ανατρέπει τις συνήθειες ιδιοκτητών και εργαζομένων και σίγουρα είναι ένα βαρύ φορτίο.
Όμως αυτή η απαίτηση δεν έχει παντού την ίδια δυσκολία…

 

***

 

Δωμάτια με θέα στο Aegialis Hotel & Spa.

 

 

Ο Νικήτας και η Ειρήνη Γιαννακοπούλου εφάρμοζαν αυτά τα μέτρα πολλά χρόνια… πριν ανοίξουν το Aegialis Hotel & Spa.
Στο DNA της οικογένειας και στην κληρονομιά που άφησαν οι γονείς τους – πρωτοπόροι στον τουρισμό της Αμοργού – ήταν όλα αυτά που σήμερα για πολλούς άλλους φαντάζουν… βαρύ φορτίο.

 

***

 

Η καθαριότητα στην κουζίνα ήταν πάντα το «Α» και το «Ω» σε κάθε δραστηριότητα της οικογένειας. Η «μεσογειακή διατροφή» – που για μερικούς είναι άγνωστες λέξεις και για άλλους είναι σήμερα το ζητούμενο – για την Ειρήνη και τον Νικήτα ήταν από τα εφηβικά τους χρόνια η καθημερινότητά τους.
Εδώ, στο Aegialis Hotel & Spa, το εστιατόριο Ambrosia θα προσφέρει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, μοναδικές εμπειρίες γεύσης με ντόπια προϊόντα βιολογικής παραγωγής στα μποστάνια του Aegialis, καθώς και μαθήματα μαγειρικής και οινογνωσίας για τους πιο απαιτητικούς.

 

***

 

Οι αποστάσεις ασφαλείας – για υγειονομικούς λόγους – και στους χώρους εστίασης και στους χώρους αναψυχής δεν ήταν ποτέ κάτι άγνωστο για το Aegialis Hotel & Spa. Επομένως όπως πάντα οι αποστάσεις ήταν υπό αυστηρό έλεγχο, έτσι και σήμερα…
Κάτι το ιδιαίτερο και όχι συνηθισμένο είναι η χρήση συνεχώς και αδιαλείπτως ανανεούμενου θαλασσινού νερού στην πισίνα του ξενοδοχείου. Αυτό το εξασφάλισε το Aegialis Hotel & Spa για τους πελάτες του που προτιμούν να απολαμβάνουν και την αλμύρα της θάλασσας και από απόσταση την ηρεμία του τοπίου.

 

***

 

Μια εσωτερική πισίνα που θυμίζει σαλόνι…

 

 

Την καθαριότητα – σε βαθμό υπερθετικό – την προσφέρει επίσης η επιχείρηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς που χρησιμοποιεί. Στα μικρά και μεγάλα πούλμαν, με τα οποία πραγματοποιεί ξεναγήσεις στα ιστορικά αξιοθέατα. Ακόμη η ομάδα εργασίας του Aegialis Hotel & Spa δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να απολαύσουν trekking στα απαράμιλλης ομορφιάς αμοργιανά βουνά, ακολουθώντας το πανάρχαιο δίκτυο μονοπατιών που χαρακτηρίζει την Αμοργό.

 

Ακόμη – στους πιο δραστήριους – το Aegialis Hotel & Spa προσφέρει πάντα υπηρεσίες θαλάσσιων σπορ, καταδύσεις, κανό και εξερευνήσεις παραλιών με ιδιωτικά σκάφη.

 

***

 

Η εσωτερική πισίνα στο «Λάλον Ύδωρ Spa».

 

 

Όμως το κάτι παραπάνω που χαρίζει το Aegialis Hotel & Spa είναι αυτό που δεν το βρίσκεις πολύ εύκολα: Αναφέρομαι στο «Λάλον Ύδωρ Spa». Εδώ η Καλλιώβη Γιαννακοπούλου με την ομάδα της, εξασφαλίζει εξαιρετικές υπηρεσίες αισθητικής, ευεξίας και άσκησης προσφέροντας παράλληλα και μαθήματα yoga και pilates. Συμβάλλει έτσι στη χαλάρωση των επισκεπτών τηρώντας σχολαστικά τις προδιαγραφές υγιεινής.

 

***

 

Η οικογένεια του Aegialis, ο Νικήτας και η Ειρήνη Γιαννακοπούλου, ο Σταμάτης Γιαννακόπουλος και η Ελένη Κουντουρουπή, ο Σταύρος Λουλουργάς και η Καλλιώβη Γιαννακοπούλου εξακολουθούν να προσφέρουν αυτό ακριβώς που προσφέρουν τόσα χρόνια: Ποιότητα στη διαμονή, ποιότητα στη διατροφή και ποιότητα στην ψυχαγωγία.

 

***

 

Γι’ αυτό με χαρά ανακοινώνουν ότι περιμένουν και πάλι τους επισκέπτες από την 1η Ιουνίου 2020 και όπως υπόσχονται για ακόμα μία χρονιά θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τους φίλους του πανέμορφου νησιού, προσφέροντας όπως πάντα όλη την γκάμα των υπηρεσιών για αξέχαστες διακοπές.
Ασφαλώς όλα αυτά τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις νέες διαδικασίες λειτουργίας, όπως έχει ορίσει η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

 

***

 

Και οι δύο πισίνες του Aegialis Hotel & Spa διαθέτουν θαλασσινό νερό το οποίο ανανεώνεται με συνεχή ροή. Κάτω αριστερά το νεανικό Λακκί και απέναντι η παραδοσιακή Αιγιάλη.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Aegialis Hotel & Spa

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ειρήνη Γιαννακοπούλου

irene@aegialis.com

Τηλέφωνα: (+30) 2285073393 και (+30) 6936608678

www.amorgos-aegialis.com

Εκτύπωση
Παναγιώτης ΜήλαςAegialis Hotel & Spa: Ανοίγει και πάλι για να υποδεχτεί τους φίλους και επισκέπτες της Αμοργού

Related Posts