Τον Μάιο του 2020 το ADD, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει με ένα σχεδόν εβδομαδιαίο multi – disciplinary, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα. Εξελίσσοντας τον δημιουργικό διάλογο του six d.o.g.s και της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.
Το #ADD20 ανοίγεται στην πόλη, από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας ως το παραλιακό μέτωπο, και συσπειρώνει γύρω του το σύνολο σχεδόν των δημιουργικών δυνάμεων που αποτελούν πυρήνα της ηλεκτρονικής σκηνής στην πόλη.
Τέσσερις ημέρες με συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, ομιλίες και σεμινάρια σε διάφορα σημεία της Αθήνας (λεπτομέρειες για όλες τις δράσεις του ADD Week θα ανακοινωθούν σύντομα).
Θα προετοιμαστεί έτσι το έδαφος για το κεντρικό διήμερο event, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 και θα κορυφωθεί το Σάββατο 30 Μαΐου, φέρνοντας στην Αθήνα την αφρόκρεμα της παγκόσμιας dance σκηνής σε τρία indoor και outdoor stages.
Πιστό στο καινοτόμο πνεύμα του, το #ADD20 αφιερώνει ένα από αυτά στην queer κουλτούρα και το ταλέντο που έχει αναδείξει. Σε συνεργασία με τις ομάδες πίσω από τα επιτυχημένα Power Dance Club και DISCOSODOMA σε Αθήνα και Λονδίνο, στη σκηνή θα εμφανιστούν DJs και παραγωγοί της διεθνούς queer σκηνής που θα συμπράξουν με performers και videoartists.
Από τη νέα super star της σκηνής Charlotte de Witte και ιστορικές φυσιογνωμίες της dance ιστορίας, όπως ο DJ Shadow, μέχρι πρωτοστάτες της queer underground, όπως η Honey Dijon και η Eris Drew, από την disco – gospel ευφορία των Floorplan του Robert Hood στη house εμπειρία που ακούει στο όνομα Apollonia και τον techno καταιγισμό acts όπως η Rebekah και ο Kobosil, το six d.o.g.s και η Στέγη επιμελούνται ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου μέσα από DJ και Live sets δεκάδων καλλιτεχνών.
Έχοντας δώσει εχέγγυα υψηλού επιπέδου παραγωγής τα προηγούμενα δυο χρόνια το ADD επιστρέφει δυναμικά για να διεκδικήσει τη θέση του ως σημείου αναφοράς της φεστιβαλικής μουσικής Ευρώπης.
***

Το ADD 2020 έρχεται στην Αθήνα με την διοργάνωση του six d.o.g.s και της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.
Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 στο Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού ενώ παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της ADD Week από τη Δευτέρα 25 έως και την Πέμπτη 28 Μαΐου σε διάφορες τοποθεσίες.
Στην ADD 2020 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε: Alva Noto Live, Anetha, Apollonia, Charlotte de Witte, Cirkle, DISCOSODOMASound system, DJ Shadow Live, Eris Drew, FJAAK Live, Figkott, Floorplan, Honey Dijon, Jan Blomqvist Live, Kas:st Live, Kobosil, Massimiliano Pagliara, Pantha Du Prince Live, Paula Temple, Rebekah, Volvox και moretba.
***
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εισιτήρια: www.addfestival.gr
EARLYBIRDS: 29 ευρώ (Παρασκευή 29 Μαΐου) / 35 ευρώ (Σάββατο 30 Μαΐου) / 59 ευρώ (διήμερο εισιτήριο)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 1η ΦΑΣΗ: 39 ευρώ (Παρασκευή 29 Μαΐου) / 44 ευρώ (Σάββατο 30 Μαΐου) / 75 ευρώ (διήμερο εισιτήριο)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 2η ΦΑΣΗ: 44 ευρώ (Παρασκευή 29 Μαΐου) / 49 ευρώ (Σάββατο 30 Μαΐου) / 85 ευρώ (διήμερο εισιτήριο)
ΠΟΡΤΑ: 49 ευρώ (Παρασκευή 29 Μαΐου) / 55 ευρώ (Σάββατο 30 Μαΐου) / 89 ευρώ
VIP: 69 ευρώ (Παρασκευή 29 Μαΐου) / 99 ευρώ (Σάββατο 30 Μαΐου) / 149 ευρώ (διήμερο εισιτήριο)
***
ADD Cashless Experience
Το ADD σε συνεργασία με τη Visa παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανέπαφων συναλλαγών. Στο πλαίσιο του ADD Cashless Experience το εισιτήριο κάθε επισκέπτη έχει τη μορφή ενός βραχιολιού, με το οποίο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προαγοράσει τα προϊόντα που θέλει να καταναλώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η φόρτιση του βραχιολιού μπορεί να γίνει διαδικτυακά (μέσω του www.addfestival.gr), από το κινητό (μέσω της ιστοσελίδας), καθώς και στους χώρους του Φεστιβάλ.





