38.2 C
Athens
Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης: Μυστήριο 13 Ε_ΦΥΓΑ Τριλογία σε σκηνοθεσία Γιολάντας Μαρκοπούλου

Μυστήριο 13 Ε_ΦΥΓΑ Τριλογία
Σκηνοθεσία: Γιολάντα ΜαρκοπούλουΕ_ΦΥΓΑ Μικρασία | Συνοικισμός Άνω Ελευσίνας | 5 & 7/10 | 19.00
Ε_ΦΥΓΑ Πόντος | πρώην κάμπινγκ ΟΑΣΗ | 6 & 7/10 | 21.00
Ε_ΦΥΓΑ πολυμεσική εγκατάσταση | Αναψυκτήριο | 4 – 15/10 | Εγκαίνια 6/10 | 19.00Για πρώτη φορά όλα τα καλλιτεχνικά έργα της Τριλογίας μαζί

4 έως 7 Οκτωβρίου

Είσοδος ελεύθερη

Η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει από τις 4 έως τις 7 Οκτωβρίου, για πρώτη φορά μαζί, τα καλλιτεχνικά έργα της τριλογίας Μυστήριο 13 Ε_ΦΥΓΑ, σε σκηνοθεσία Γιολάντας Μαρκοπούλου, ολοκληρώνοντας τον κύκλο μιας πολυετούς έρευνας με θέμα τον ξεριζωμό, την προσφυγιά και την επανεκκίνηση της ζωής σε έναν νέο τόπο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Τρεις διαφορετικές ιστορικές και γεωγραφικές διαδρομές, οι δύο site – specific περιπατητικές παραστάσεις  Ε_ΦΥΓΑ Μικρασία, στον Συνοικισμό της Άνω Ελευσίνας, και Ε_ΦΥΓΑ Πόντος, στο πρώην κάμπινγκ ΟΑΣΗ, καθώς και η πολυμεσική εγκατάσταση Ε_ΦΥΓΑ στο Αναψυκτήριο του παραλιακού μετώπου, η καθεμία με τη δική της ξεχωριστή παρακαταθήκη, ζωντανεύει μέσα από αφηγήσεις σε πρώτο πρόσωπο.
Οι διωγμοί, η προσφυγιά και η αναγκαστική μετεγκατάσταση βρίσκονται στον πυρήνα της τριλογίας, καρπού καλλιτεχνικής έρευνας και δημιουργίας στην πόλη της Ελευσίνας, που πρωτοξεκίνησε το 2014. Οι εμπειρίες των συμμετεχόντων σε κάθε δρώμενο μεταπλάθονται και παρουσιάζονται με διαφορετικά μέσα. Η τριλογία συμπυκνώνει έναν αιώνα ιστοριών προσφυγιάς και ξεριζωμού,  από τους Μικρασιάτες πρόσφυγες στους Πόντιους, μέχρι τους σημερινούς πρόσφυγες και μετανάστες από ασιατικές χώρες. Η Ελευσίνα γίνεται το κέντρο, η εστία υποδοχής των ξεριζωμένων, ο τόπος όπου οι θεατές γίνονται κοινωνοί της εμπειρίας.
Ε_ΦΥΓΑ Πόντος credit: Ελίνα Γιουνανλή

Η παράσταση Ε_ΦΥΓΑ Μικρασία (5 & 7 Οκτωβρίου) αποτελεί ένα ιδιότυπο χρονικό της ιστορίας των Μικρασιατών προσφύγων της Άνω Ελευσίνας με πρωταγωνιστές τους απογόνους τους. Οι ψηφίδες των διηγήσεων που συνθέτουν το μωσαϊκό της παράστασης, οδηγούν τους θεατές ανάμεσα στα μικρά προσφυγόσπιτα και τα αδιέξοδα σοκάκια του Συνοικισμού. Εκεί αποκαλύπτεται μια νέα εκδοχή της ιστορίας που κατατίθεται για πρώτη φορά, μέσα από μια πρωτότυπη σκηνική σύνθεση που αξιοποιεί εκφραστικά μέσα των εικαστικών και παραστατικών τεχνών αλλά και της ψηφιακής τεχνολογίας. Η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη πέντε φορές στο πλαίσιο της 2023 Ελευσίς και κλείνει πανηγυρικά τον κύκλο της στην Ελευσίνα.

Το Ε_ΦΥΓΑ Πόντος (6 & 7 Οκτωβρίου) διηγείται ένα υποφωτισμένο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας. Οι αφηγήσεις, που ξεδιπλώνονται με δάκρυα στα μάτια αλλά και χιούμορ, καθρεφτίζουν το  διαχρονικό τραύμα που έφερε η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, κοστίζοντας τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες όλων των ηλικιών. Το απρόβλεπτο κολάζ αφηγήσεων κινείται μεταξύ ιστορικής μαρτυρίας, προσωπικής ανάμνησης αλλά και ονειροπόλησης και ξετυλίγεται ανάμεσα στα ψηλά δέντρα του πρώην κάμπινγκ ΟΑΣΗ στην Άνω Ελευσίνα, τη γειτονιά που χτίστηκε από τους Πόντιους.

Η Τριλογία ολοκληρώνεται με την πολυμεσική εγκατάσταση (4 έως 15/10) της Γιολάντας Μαρκοπούλου και της ομάδας Station Athens. Μια νέα εκδοχή της παράστασης Ε_ΦΥΓΑ που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2018 στον Συνοικισμό της Άνω Ελευσίνας, αποτελώντας το έναυσμα για την περαιτέρω έρευνα και δημιουργία των δύο έργων που ακολούθησαν. Κινηματογραφικό υλικό αυτής της παράστασης θα παρουσιαστεί σε μια πρωτότυπη πολυμεσική εγκατάσταση, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς της ομάδας Station Athens από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Μπανγκλαντές: Χαλίλ Αλιζάντα, Χοσέιν Αμιρί, Ραμζάν Μοχάμαντ, Ρεζά Μοχαμαντί και Αϊντίμ Τζοϊμάλ.

Ε_ΦΥΓΑ Εγκατάσταση credit: Ελίνα Γιουνανλή
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ε_ΦΥΓΑ Μικρασία

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Γιολάντα Μαρκοπούλου
Δραματουργία: Ιωάννα Βαλσαμίδου
Συνεργασία στη Δραματουργία: Θάνος Τσακαλίδης
Σχεδιασμός Βίντεο: Ερατώ Τζαβάρα & Γιολάντα Μαρκοπούλου
Μουσική Σύνθεση: dorόs
Σχεδιασμός Κοστουμιών: Πάρις Μέξης
Έρευνα: Η ομάδα 
Τεχνική Διεύθυνση: Νίκος Χαραλαμπίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Βίκυ Στρατάκη
Φωτογραφίες παράστασης: Ελίνα Γιουνανλή
Εκτέλεση παραγωγής: POLYPLANITY Productions
Ηθοποιοί: Ιφιγένεια Καραμήτρου, Θάνος Τσακαλίδης
Ζωντανή Μουσική: dorόs – Νικόλας Αγγελόπουλος (λαούτο, πολίτικο λαούτο), Δημήτρης Μπρέντας (κλαρίνο, νέυ, καβάλι), Αλέξης Νόνης (νταραμπούκα, μπεντίρ, στάμνα, cajon, καλίμπα), Νίκος Σκαφίδας (βιολί), Χρήστος Σύγγελος (ούτι)
Συμμετέχουν τα μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνας (αλφαβητικά): Ελένη Αποστολάκη, Γρηγόρης Ασημακόπουλος, Βούλα Γέμελα-Καλασκάνη, Γεωργία Γιαγτζόγλου-Αντωνιάδου, Μαρίνα Δασκάλου, Φρόσω Καρακίτσου, Μαρία Λιούρα, Μαρίτσα Μιχαήλου, Περικλής Μιχαήλος, Αιμιλία Μπέρση, Καίτη Σαριτζιώτη, Βάσω Σφήκα, Βαγγέλης Τσακίρογλου, Ευγενία Τσολάκη και η αείμνηστη Αρχόντω Γέμελα-Μαρούγκα

Ημερομηνίες: Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023
Ώρα έναρξης: 19.00
Σημείο συγκέντρωσης: Μουσείο Ιστορίας και Λαογραφίας Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνας
(Λαμψάκου 13, Ελευσίνα) Διάρκεια: 75 λεπτά

Ε_ΦΥΓΑ Μικρασία credit: Eλίνα Γιουνανλή
Ε_ΦΥΓΑ Πόντος

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Γιολάντα Μαρκοπούλου 
Συνεργασία στην έρευνα – Συντονισμός με την κοινότητα: Κωνσταντίνα Γεωργίου
Σχεδιασμός Βίντεο: Μαύρα Γίδια & Γιολάντα Μαρκοπούλου
Τεχνικός και Φωτιστικός Σχεδιασμός: Κωνσταντίνα Ευαγγέλου, Βασίλειος Ντόβρος
Μουσική Επιμέλεια: Ηλίας Υφαντίδης
Σχεδιασμός Ήχου: Μανώλης Μανουσάκης
Χοροδιδάσκαλος Συλλόγου: Σοφία Σαββουλίδου
Συντονισμός Ροής: Ιωάννα Βαλσαμίδου
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Τεχνικός Υπεύθυνος: Νίκος Χαραλαμπίδης
Μετάφραση – Αγγλικοί Υπέρτιτλοι: Μελισσάνθη Γιαννούση
Διεύθυνση Παραγωγής: Βίκυ Στρατάκη
Εκτέλεση Παραγωγής: POLYPLANITY Productions

Συμμετέχουν (με αλφαβητικη σειρά): Ευσταθία Αθανασιάδου, Γιάννης Ανθόπουλος, Άντζελα Ατζαμαλίδου, Βερόνικα Γκριγκοριάν, Πάρις Διολέτης, Σπυριδούλα Διολέτη, Δέσποινα Ευθυμιάδου, Μαρία Ηλιάδη, Χρυσοβαλάντω Θανοπούλου, Όλγα Ιωνίδου, Μαρία Καρακασίδη, Νίκος Κοσμίδης, Σοφία Κοσμίδη – Παντελίδη, Στέλλα Κοσμίδη, Γιώργος Λαχανάς, Δημοσθένης Λούκας, Μαργαρίτα Λούκα, Νεφέλη Μαρία Χριστίνα Λούκα, Αναστασία Μπαϊραμίδου, Παύλος Παντελίδης, Μαργαρίτα Παντελίδη – Λούκα, ΠαρθέναΠαντελίδη, Βίκτωρας Παντελίδης, Κωνσταντίνος Παντελίδης, Χρήστος Παντελίδης, Φίλιππος Παρχαρίδης, Ουρανία Σεμερτζίδη, Ζηνοβία Σιδηροπούλου, Γιώργος Στεφανίδης, Αναστάσιος Συμεωνίδης, Χάρης Συμεωνίδης, Ηλίας Υφαντίδης, Ηλίας Φωτιάδης 

Με την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξη του Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας “Νέα Τραπεζούντα” και του mind the fact.
Θερμές ευχαριστίες στην κα Σοφία Κοσμίδη, Πρόεδρο του Συλλόγου, για την ξεχωριστή συμβολή της στην έρευνα και την οργάνωση της παράστασης.
Ημερομηνίες: Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και Σάββατο 7 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Σημείο συγκέντρωσης: Σύλλογος Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα» (Ευκλείδη και Φιλικής Εταιρείας, Ελευσίνα)
Διάρκεια: 75 λεπτά

Ε_ΦΥΓΑ Πόντος credit: Ελίνα Γιουνανλή
Ε_ΦΥΓΑ πολυμεσική εγκατάσταση

Σύλληψη – Δημιουργία: Γιολάντα Μαρκοπούλου
Καλλιτεχνικός σχεδιασμός εγκατάστασης: Πάρις Μέξης
Καλλιτεχνική Συνεργασία: Μαργαρίτα Παπαδοπούλου
Τεχνικός Συντονιστής παραγωγής: Νίκος Χαραλαμπίδης
Εκτέλεση Παραγωγής: POLYPLANITY Productions/ Βίκυ Στρατάκη
Συμμετέχουν: Χαλίλ Αλιζάντα, Χοσέιν Αμιρί, Ραμζάν Μοχάμαντ, Ρεζά Μοχαμαντί, Αϊντίμ
Τζοϊμάλ

Αναψυκτήριο παράκτιου μετώπου
Ώρες Λειτουργίας: Tετάρτη 4/10 & Πέμπτη 05/10, 17.00-21.00 | Παρασκευή 6/10 & Σάββατο
7/10, 17.00-23.00 | Τετάρτη 11/10 έως Κυριακή 15/10, 17.00-21.00
Εγκαίνια: Παρασκευή 6/10 | 19.00

Παρουσίαση και των τριών έργων της Τριλογίας: Σάββατο 7/10
Ε_ΦΥΓΑ Μικρασία: έναρξη στις 19.00
Ε_ΦΥΓΑ Πόντος: έναρξη στις 21.00
Ε_ΦΥΓΑ πολυμεσική εγκατάσταση: ώρες λειτουργίας 17.00-23.00
** Μεταφορά κοινού από το Έ_ΦΥΓΑ Μικρασία (Μουσείο Ιστορίας και Λαογραφίας Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνας) στο Έ_ΦΥΓΑ Πόντος (Σύλλογος Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα») με πούλμαν της 2023 Ελευσίς και επιστροφή μετά το τέλος της παράστασης στο χώρο του Ε_ΦΥΓΑ Μικρασία. 

Ε_ΦΥΓΑ Εγκατάσταση credit: Ελίνα Γιουνανλή
Mystery 13 I_LEFT Trilogy
Direction: Yolanda Markopoulou

I_LEFT Μικρά Ασία | Συνοικισμός Άνω Ελευσίνας | 5 & ​​7/10 | 19.00
I_LEFT Πόντος | Πρώην Κάμπινγκ OASIS | 6 & 7/10 | 21.00
I_LEFT εγκατάσταση πολυμέσων | 4 – 15/10 | Εγκαίνια 6/10 | 19.00Όλα τα καλλιτεχνικά έργα της τριλογίας παρουσιάζονται μαζί για πρώτη φορά!4 έως 7 Οκτωβρίου
Είσοδος Δωρεάν

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023 Ελευσίνα παρουσιάζει από τις 4 έως τις 7 Οκτωβρίου, για πρώτη φορά μαζί, τα καλλιτεχνικά έργα της τριλογίας Mystery 13 I_LEFT, σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Γιολάντας Μαρκοπούλου, ολοκληρώνοντας μια πολυετή καλλιτεχνική έρευνα, με επίκεντρο για το προσφυγικό, το ξερίζωμα και την αρχή από ένα νέο μέρος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τρεις διαφορετικές ιστορικές και γεωγραφικές διαδρομές, δύο site-specific παραστάσεις, I_LEFT Μικράς Ασίας στην περιοχή Συνοικισμός Άνω Ελευσίνας και I_LEFT PONTOS στο πρώην κάμπινγκ OASIS, καθώς και η εγκατάσταση πολυμέσων I_LEFT στην Παλιά Καντίνα, καθεμία από αυτές με η δική του κληρονομιά ζωντανεύει μέσα από αφηγήσεις σε πρώτο πρόσωπο.

Διωγμοί, προσφυγικές και αναγκαστικές μετεγκαταστάσεις αποτελούν τον πυρήνα της τριλογίας, αποτέλεσμα καλλιτεχνικής έρευνας και δημιουργίας στην πόλη της Ελευσίνας, που ξεκίνησε το 2014. Οι εμπειρίες των συμμετεχόντων σε κάθε παράσταση αναδιαμορφώνονται και παρουσιάζονται μέσα από διαφορετικά καλλιτεχνικά μέσα. Η τριλογία αποστάζει έναν αιώνα προσφυγικών ιστοριών, από τους Μικρασιάτες πρόσφυγες και τους Πόντιους μέχρι τους σημερινούς πρόσφυγες και μετανάστες από την Ασία. Η Ελευσίνα είναι ο τόπος, το σημείο υποδοχής των εκτοπισμένων και ο χώρος όπου το κοινό συμμετέχει σε μια μοναδική εμπειρία.

Η παράσταση I_LEFT Μικρά Ασία (5 & 7 Οκτωβρίου) είναι ένα χαρακτηριστικό χρονικό της ιστορίας των Μικρασιωτών προσφύγων της Άνω Ελευσίνας, με πρωταγωνιστές τους απογόνους τους. Τα κομμάτια των αφηγήσεων συνθέτουν το παλίμφαλο της παιχνιδιάς, οδηγώντας το κοινό στις παράγκες και τα σοκάκια του Συνοικισμού. Εκεί, μια νέα εκδοχή της ιστορίας αποκαλύπτεται και παρουσιάζεται με τη μορφή μιας εκδήλωσης που συνδυάζει τις παραστατικές τέχνες με τις καλές τέχνες και την ψηφιακή τεχνολογία. Η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη πέντε φορές και η περίσταση σηματοδοτεί την τελευταία εορταστική παρουσίαση στην Ελευσίνα.

I_LEFT Πόντος (6 & 7 Οκτωβρίου) ρίχνει φως σε μια ξεχασμένη περίοδο της ελληνικής ιστορίας. Οι αφηγήσεις, που εκτυλίσσονται με μάτια δακρυσμένα αλλά και με χιούμορ, αντανακλούν το διαγενειακό τραύμα που προκάλεσε η γενοκτονία των κατοίκων του Πόντου, που στοίχισε χιλιάδες ζωές. Ο απρόβλεπτος συνδυασμός της αφήγησης ισορροπεί μαρτυρίες, μνήμες και όνειρα και ξετυλίγεται κάτω από τα μεγάλα δέντρα του πρώην κάμπινγκ της ΟΑΣΗΣ, στην Άνω Ελευσίνα, μια γειτονιά που χτίστηκε από τους Πόντιους.

Την τριλογία συμπληρώνει η εγκατάσταση πολυμέσων (4 έως 15 Οκτωβρίου) που παρουσιάζουν η Γιολάντα Μαρκοπούλου και η θεατρική ομάδα Station Athens. Μια νέα εκδοχή της παράστασης I _LEFT που παρουσιάστηκε το 2018 στην περιοχή του Συνοικισμού Άνω Ελευσίνας και κατακρήμνισε την έρευνα και τις δύο παραστάσεις που ακολούθησαν. Το βίντεο της παράστασης θα παρουσιαστεί σε μια καινοτόμο εγκατάσταση πολυμέσων με τους ηθοποιούς της ομάδας Station Athens από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές: Chalil Alizada, Hossein Amiri, Ramzan Mohammad, Reza Mohammadi και Aidim Joymal.

I_LEFT Asia Minor credit: Ellina Yiounanli
I_LEFT Μικρά Ασία
Concept & Direction: Yolanda Markopoulou
Dramaturgy: Ioanna Valsamidou
Collaboration in Dramaturgy: Thanos Tsakalidis
Video Design: Erato Tzavara & Yolanda Markopoulou
Music Composition: dorόs
Costume Design: Paris Mexis
Research: The Group
Technical Direction: Nikos Charalambidis
Production Direction: Vicky Strataki
Performance Photographs: Elina Giounanli
Production: POLYPLANITY Productions
Performers: Ifigeneia Karamitrou, Thanos TsakalidisLive Music: dorόs – Nikolas Angelopoulos (lute, lavta), Dimitris Brendas (clarinet, ney, kaval), Alexis Nonis (darbuka, bendir, stamna, cajon, kalimba), Nikos Skafidas (violin), Christos Syngelos (oud)With the participation of the following members of the Asia Minor Association of Elefsina: Eleni Apostolou,Grigoris Asimakopoulos, Voula Gemela-Kalaskani, Georgia GIagtzoglou-Antoniadou, Marina Daskalou, Froso Karakitsou, Maria Lioura, Maritsa Michailou, Periklis Michailos, Aimilia Mpersi Kaiti Saritzioti, Vaso Sfika, Vaggelis Tsakiroglou, Evgenia Tsolaki
and the late Archondo Gemela-Marouga

With the support of the Eleusis Museum of Asia Minor and mind the fact.

Free admission : Thursday 5 ​October ​and ​Saturday 7 October 2023
​Start Time: 19.00
​Venue: History and Folklore Museum of the Asia Minor Association of Elefsina (Lampsakou 13 Elefsina)
Duration: 75 minutes, with English surtitles

I_LEFT Πόντος πίστωση: Ελίνα Γιουνανλή
I_LEFT Πόντοι
Concept – Direction: Yolanda Markopoulou
Research Collaborator – Community Coordinator: Constantina Georgiou
Video Design: Mavra Gidia & Yolanda Markopoulou
Technical and Lighting Design: Konstantina Evangelou, Vassilios Ntovros
Musical Supervision: Ilias Yfantidis
Sound Design: Manolis Manoussakis
Dance Instructor: Sofia Savvoulidou
Stage Manager: Ioanna Valsamidou
Photographer: Elina Giounanli
Technical Manager: Nikos Charalampidis
Translation / English Surtitles: Melissanthi Giannousi
Production Manager: Vicky Strataki
Executive Production: POLYPLANITY Productions
Participants (in alphabetical order):
Angela Adjamalidou, Yiannis Anthopoulos, Efstathia Athanasiadou, Anastasia Bayramidou, Spyridoula Dioleti, Paris Dioletis, Despina Efthymiadou, Maria Eliadi, Elias Fotiadis, Veronica Gregorian, Olga Ionidou, Maria Karakasidi, Nikos Kosmidis, Sofia Kosmidi-Pantelidi, Stella Kosmidi, Yorgos Lachanas, Margarita Louka, Nefeli Maria Christina Louka, Demosthenis Loukas, Margarita Pantelidi-Louka, Parthena Pantelidi, Christos Pantelidis, Konstantinos Pantelidis, Pavlos Pantelidis, Victoras Pantelidis, Philippos Parcharidis, Ourania Semertzidi, Zenovia Sidiropoulou, Yorgos Stefanidis, Anastasios Symeonidis, Haris Symeonidis, Valanto Thanopoulou, Ilias YfantidisWith the support of the Pontian Association of Elefsina «New Trebizond» and mind the fact.Με την ενεργή συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Σοφία Κοσμίδη, Πρόεδρο του Συλλόγου, για την πολύτιμη προσφορά της στην έρευνα και οργάνωση της παράστασης.

Ημερομηνίες: Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και Σάββατο 7 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Τόπος: Oasis Πρώην Κάμπινγκ
Σημείο συνάντησης: Σύλλογος Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα» (Ευκλείδη και Φιλικής Εταιρείας, 19200,
Ελευσίνα)
Διάρκεια 75 λεπτά

I_LEFT Εγκατάσταση πολυμέσων
Concept- Δημιουργία: Γιολάντα Μαρκοπούλου
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Εγκατάστασης: Πάρης Μέξης
Καλλιτεχνική Συνεργάτης: Μαργαρίτα Παπαδοπούλου
Τεχνικός Υπεύθυνος: Νίκος Χαραλαμπίδης
Εκτελεστική Παραγωγή: POLYPLANITY Productions/ Βίκυ Στρατάκη
Με: Chalil Alizada, Hossein Mohammadim Amiriza, Hossein MohammadimyAmiridue Old Canteed στην παραλίαΏρες επισκέψεων: Τετάρτη 4/10 & Πέμπτη 05/10, 17.00-21.00 | Παρασκευή 6/10 & Σάββατο 7/10, 17.00-23.00 | Τετάρτη 10/11 έως 5/10, 17.00-21.00
Εγκαίνια: Παρασκευή 6/10 | 19.00

Παρουσίαση όλων των έργων I_LEFT Trilogy την ίδια μέρα: Σάββατο 7/10
I_LEFT Μικρά Ασία: Έναρξη 19.00
I_LEFT Πόντος: Έναρξη 21.00
Ώρες λειτουργίας εγκατάστασης πολυμέσων I_LEFT 17.00-23.00
** Μεταφορά κοινού από το I_LEFT Μικρά Ασία (Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Μικρασιατικού Συλλόγου Ελευσίνας) στον I_LEFT Πόντο (Ποντιακός Σύλλογος Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα») από την ELEVS .

Πίστωση εγκατάστασης I_LEFT: Ελίνα Γιουνανλή
Κελάδημα
Facebook
Δικτυακός τόπος
Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Polyplanity Productions, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή επιλέξατε τη συμμετοχή μέσω του ιστότοπού μας.Η διεύθυνσή μας είναι:

Polyplanity Productions

Σίνα 36 σελ.

Αθήνα GR-10672

Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -