23.6 C
Athens
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ο χαρακτήρας της γάτας επηρεάζει το χρώμα της;

Όσο κι αν φαίνεται απίθανο, το χρώμα της γάτας -σύμφωνα με τους μυστικιστές- επηρεάζει τον χαρακτήρα και τα ταλέντα της, ή μάλλον -πιο σωστά- ο χαρακτήρας της επηρεάζει τις αποχρώσεις της.

Έχουμε, λοιπόν, και λέμε:

 

Η μαύρη γάτα
Χαρακτήρας – Πανέξυπνη και απίστευτα πονηρή. Το να την ξεγελάσεις είναι σχεδόν αδύνατο. Λατρεύει τη μουσική αλλά και το καλό φαγητό. Είναι κάπως ιδιότροπη, εκλεκτική και πολύ υπεροπτική. Μα η αγάπη και ο σεβασμός της κερδίζεται σχετικά εύκολα.
Μαγικές Δυνατότητες – Είναι η πλέον διαισθητική σε παρουσίες πνευμάτων, φαντασμάτων, αερικών κ.λπ. Παρατηρώντας τις αντιδράσεις της, εύκολα καταλαβαίνουμε τις διαθέσεις της παρουσίας. Είναι ίσως πιο εύκολο να συνεργαστούμε μαζί της εξασκώντας την Τέχνη, παρά με οποιαδήποτε άλλη γάτα, λόγω χαρακτήρα αλλά και ταλέντου στη Μαγεία. Αυτό όμως το ταλέντο της στη Μαγεία έχει το τίμημά της: είναι η πλέον επιρρεπής σε μαγικές επιθέσεις.

 

Η λευκή γάτα
Χαρακτήρας – Απρόβλεπτη, άτακτη, κυκλοθυμική, παιχνιδιάρα, υπερκινητική και υπερβολικά ανεξάρτητη. Δύσκολα κερδίζεις τον σεβασμό της και ακόμα δυσκολότερα την αφοσίωσή της.
Μαγικές Δυνατότητες – Είναι η πλέον δύσκολη συνεργάτης λόγω χαρακτήρα. Θα συνεργαστεί όποτε θέλει, όπως θέλει, για όσο θέλει κι ΑΝ θέλει! Διαθέτει όμως μια εκπληκτική ικανότητα να απομακρύνει εύκολα αρνητικές δυνάμεις, ενέργειες και κακόβουλες οντότητες, ιδιαίτερα εάν έχει μάτια διαφορετικού χρώματος.

 

Η γκρι – μπλε γάτα
Χαρακτήρας – Υπεροπτική, αξιοπρεπής, ακατάδεκτη και πολύ φιλάρεσκη. Δύσκολα κερδίζεις τον σεβασμό της, μα εάν το καταφέρεις, αποκτάς έναν απίστευτα θαρραλέο σύμμαχο. Είναι επίσης η πλέον στοργική μητέρα και καμία φορά σου δίνει την εντύπωση πως σε έχει πάρει υπό την προστασία της.
Μαγικές Δυνατότητες – Για πολλές θρησκείες συνδέεται με τη Σεληνιακή Θεά. Η διαίσθησή της είναι αρκετά οξυδερκής και είναι αρκετά δυνατή ενάντια σε αρνητικές δυνάμεις και επιθέσεις. Εάν κερδίσεις τον σεβασμό της είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμη και αποτελεσματική. Προσοχή όμως! Δεν φτάνει μονάχα να κερδίσεις τον σεβασμό της, αλλά και να τον διατηρήσεις!

 

Η τιγρέ γάτα (κλασική κεραμιδόγατα)
Χαρακτήρας – Ριψοκίνδυνη, καλοσυνάτη, λατρεύει το φαγητό και είναι η πλέον ταλαντούχα κλέφτρα! Είναι πιο εύκολο να κερδίσεις την αφοσίωση της τιγρέ γάτας παρά οποιασδήποτε άλλης.
Μαγικές Δυνατότητες – Για την ελληνική θρησκεία, συνδέεται με τον θεό Ερμή, περισσότερο λόγω του χαρακτήρα της. Η διαίσθησή της δεν είναι τόσο δυνατή όσο είναι στις άλλες γάτες, ούτε διαθέτει ιδιαίτερα ταλέντα. Έχει όμως το προτέρημα του ότι συνεργάζεται εύκολα και -σε αντίθεση με άλλες γάτες- όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, θα παραμείνει στο πλάι σου για να σε υπερασπιστεί. Η αφοσίωσή της μπορεί να της κοστίσει μέχρι και τη ζωή της.

 

Η ριγωτή ξανθή γάτα
Χαρακτήρας – Η πλέον χαδιάρα, ήσυχη, ντελικάτη και αγαθή. Πολύ κοινωνική και εύκολα κερδίζεις την εμπιστοσύνη της. Είναι όμως και πολύ φιλάσθενη.
Μαγικές Δυνατότητες – Αν και είναι πολύ συνεργάσιμη, η ντελικάτη φύση της την κάνει εύκολο θύμα. Δεν θα διστάσει να σε υπερασπιστεί ενάντια στον κίνδυνο, όμως εύκολα θα σε εγκαταλείψει αν οι δυνάμεις είναι πέρα των δικών της δυνατοτήτων… μα οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες έτσι κι αλλιώς. Όμως, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη όταν πρόκειται για τελετουργίες και γητειές που αφορούν την αγάπη, την ειρήνη και την προστασία αγαπημένων προσώπων.

 

Η τρίχρωμη γάτα
Χαρακτήρας – Πανέξυπνη, παιχνιδιάρα μέχρι τα βαθιά της γεράματα, πονηρή, κλέφτρα, φιλάρεσκη και απίστευτα γαλίφα! Έχει έναν εντυπωσιακό τρόπο να σε κάνει να κάνεις ό, τι εκείνη θέλει. Είναι πολύ δυναμική και το πείσμα της θρυλικό! Διαθέτει πολύ δυνατή κράση, αρρωσταίνει σπάνια και αναρρώνει γρήγορα.
Μαγικές Δυνατότητες – Λόγω χαρακτήρα, είναι απείθαρχη συνεργάτης, μα διαθέτει πολύ δυνατή διαίσθηση. Εξοικειώνεται εύκολα με τις παρουσίες πνευμάτων, φαντασμάτων, αερικών, σε σημείο που μπορεί να φτάσει και να παίζει μαζί τους! Δεν είναι καθόλου εύκολο θύμα. Ο δυναμισμός και το ανείπωτο πείσμα της είναι εκείνα που θα την κάνουν να σταθεί στο πλάι σου σε δύσκολες καταστάσεις χωρίς να δειλιάσει, και όχι τόσο η αγάπη της για σένα. Το αποτέλεσμα όμως είναι εκείνο που μετράει, και η τρίχρωμη γάτα βγαίνει σχεδόν πάντα νικήτρια.

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -