16.4 C
Athens
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πάμε Σινεμά, Βοηθάμε τα Αδέσποτα!

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού μας προσκαλεί στην avant premiere της κωμωδίας «Ζωολογικός Τύπος». Ο σκοπός της ιερός: να βοηθήσουμε τους μικρούς αδέσποτους φίλους μας! Την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρα 21.00 και με σύνθημα «Πάμε Σινεμά, Βοηθάμε τα Αδέσποτα», θα προβληθεί σε avant premiere η κωμωδία «Ζωολογικός Τύπος» με τον Κέβιν Τζέιμς, στο θερινό κινηματογράφο ”Φιλοθέη”. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται δωρεάν πίτσα, σνακς, ποτά αλλά και συμμετοχή σε μια μεγάλη κλήρωση! Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Η προβολή αυτή σηματοδοτεί την έναρξη λειτουργίας της νέας Φιλοζωικής Ένωσης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, που έχει στόχο τη φροντίδα, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση των μεγάλων και μικρών κατοίκων του Δήμου. Όραμα της Ένωσης είναι να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των αδέσποτων ζώων, μέσω της ανεύρεσης αναδόχων, αλλά και η αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών απέναντι στη μεταχείριση και προστασία των μικρών μας φίλων.
Είμαστε όλοι ευπρόσδεκτοι για μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά στο θερινό κινηματογράφο Φιλοθέης, ενώ παράλληλα βοηθάμε τα αδέσποτα ζώα του Δήμου!
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Προσκλήσεις θα διατίθενται και από το Σινέ Φιλοθέη την ημέρα προβολής.

* Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Καπογιάννης

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -