17.3 C
Athens
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Διεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος στις Κρηνίδες Καβάλας. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι αύριο (18/7)

Τελευταία ημέρα συμμετοχών αύριο (18/7) για την παρακολούθηση του Διεθνούς Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος στην Καβάλα.

Το Φεστιβάλ Φιλίππων, γιορτάζοντας φέτος την επέτειο των 60 χρόνων του, οργανώνει ένα διεθνές εργαστήριο αρχαίου δράματος με έδρα τις Κρηνίδες Καβάλας.

Τέσσερις νέες ομάδες θα εργαστούν στην περιοχή από τις 20 Ιουλίου και οι παραστάσεις που θα προκύψουν -όλες βασισμένες στο αρχαίο δράμα- θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στις 9 και 10 Αυγούστου.

Οι δοκιμές και όλη η προετοιμασία της κάθε παράστασης θα λειτουργούν σαν ανοιχτό εργαστήρι για όσους δηλώνουν ενδιαφέρον να τις παρακολουθήσουν.

Το ίδιο ανοιχτά θα είναι και τα ξεχωριστά workshops τα οποία θα πραγματοποιήσουν οι σκηνοθέτες των ομάδων –Ιόλη Ανδρεάδη, Σύλβια Λιούλιου, Γιάννης Ρήγας και Laura Tesman– παρουσιάζοντας τον τρόπο δουλειάς τους σχετικά με την παράσταση που πρόκειται να δημιουργήσουν.

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή έως και αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου 2107, συμπληρώνοντας την επίσημη ηλεκτρονική φόρμα του φεστιβάλ στο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTpWmHc6I_vsDEXtyPk5mS-tBXQiMF9uNNVqkTPlPuKcUzqw/viewform?c=0&w=1.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τους χώρους προβών της κάθε ομάδας καθώς και για τις ώρες που θα πρέπει να βρίσκονται εκεί.

Σχετικά άρθρα

Κυνηγήστε μας

6,398ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
713ΑκόλουθοιΑκολουθήστε


Τελευταία άρθρα

- Advertisement -